Help de slachtoffers van de overstromingen in Pakistan

In september werd Pakistan getroffen door catastrofale moessonregens die verwoestende overstromingen veroorzaakten. Meer dan 1.500 mensen lieten hierdoor het leven en 2 miljoen huizen liggen in puin. Een oppervlakte landbouwgrond gelijk aan 1/3 van België is vernietigd en onbruikbaar. 33 miljoen mensen zijn rechtstreeks getroffen. Ze hebben weinig of geen toegang tot water of voedsel, zijn dakloos … Bovendien zwermen muggen in overstroomde gebieden en nemen de gevallen van malaria en knokkelkoorts schrikbarend toe.

Oxfam en haar partners zijn al aanwezig in de getroffen gebieden. Ze delen hygiënekits, tijdelijke onderkomens en nuttige voorwerpen (emmers, muskietennetten, enz.) uit. Kwetsbare gezinnen krijgen financiële steun zodat ze voedsel kunnen kopen. De noden zijn enorm en veel mensen hebben alles verloren. Jouw vrijgevigheid kan hen onmiddellijk helpen.

Mijn gift

Ik schenk eenmalig

Photo

  • verdeling van 160 liter drinkwater

  • basis voedselhulp voor 4 gezinnen gedurende 2 weken

  • verdeling van 10 hygiënekits (zeep, schoonmaakmiddel, waterzuiveringstabletten, …)

  • draagt bij aan een tijdelijk verblijf voor 8 personen

Waarom schenken?

Wanneer u op jaarbasis 40 euro of meer schenkt, dan hebt u recht op een fiscaal attest voor het totale bedrag van uw giften. Oxfam België verstuurt de attesten automatisch in de maand maart in het jaar na uw gift. Giften komen in aanmerking voor een belastingvermindering van 45% van het geschonken bedrag.

VEF-AERF

Oxfam België is lid van de Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving.

Mijn gegevens

* Verplichte velden (deze gegevens zijn noodzakelijk om van uw fiscale aftrek te kunnen genieten)

Respecteren van uw privacy

Jouw gegevens zijn onmisbaar voor de verzending van je fiscaal attest. Volgens de wet op gegevensbescherming van 6 januari 1978 heb je het recht om je gegevens in te kijken, te wijzigen, te corrigeren en te verwijderen. Hiervoor kan je contact opnemen met:

Oxfam België (Oxfam-Solidariteit en Oxfam-Wereldwinkels/Fairtrade bundelen de krachten onder de naam Oxfam België)
Vier-Windenstraat 60
1080 Brussel
Tel:  02 501 67 33
Email : obe.fundraising@oxfam.org 

 

Mijn betaling

100% beveiligd betalingsplatform

een betaling met Paypal

Ik bevestig met mijn kredietkaart

De veiligheidscode bestaat uit de 3 laatste cijfers op de keerzijde van uw bankkaart

Ik bevestig met Bancontact

Zorgeloos schenken

Deze website is 100% veilig.
Alle bankgegevens om de betaling te verwerken zijn gecodeerd met behulp van het SSL-protocol. Ze worden op geen enkele manier opgeslagen in onze systemen.

Het schenkersonthaal beantwoordt met plezier al je vragen. Aarzel niet om contact op te nemen via mail: obe.fundraising@oxfam.org