Een gift voor Climate Changers


We voelen de gevolgen van de klimaatverandering elke dag en de gevolgen zijn niet voor iedereen gelijk. De armste mensen dragen de zwaarste gevolgen van de klimaatcrisis. Oxfam redt levens in de frontlinie. Bij natuurrampen staan we klaar om noodhulp te leveren. Samen met onze lokale partners helpen we mensen in kwetsbare gebieden zich voor te bereiden op de gevolgen van de klimaatverandering. Zo leren we boeren nieuwe, duurzame landbouwmethodes te gebruiken.

De klimaatcrisis slaat hard toe in Ethiopië.

De regen blijft er uit. Hagosa Demowez is een alleenstaande moeder van drie kinderen. Ze volgde een training bij onze partner REST (Relief Society of Tigray) en leerde er werken met biologische compost. Ze installeerde ook een watertank van 7.000 liter waarmee ze water opvangt van het dak. “Ik ben zo blij met dit systeem. Ik kweek zelfs geen graan meer, omdat groenten meer opbrengen”, vertelt ze.

Steun onze #ClimateChangers

Met jouw steun nemen vrouwen en mannen zoals Hagosa over de hele wereld stappen om zich beter voor te bereiden op het extreme weer. Zo helpen we Climate Changers wereldwijd.

Ik schenk maandelijks

Photo

of

Ik schenk eenmalig