NOODOPROEP: AARDBEVING IN MAROKKO EN HUMANITAIRE HULP

Op vrijdag 8 september trof een aardbeving Marokko met een kracht van 6,8. De voorlopige tol van deze uiterst hevige aardschok is al opgelopen tot ruim 2.900 doden en 5.600 gewonden. Onze teams ter plaatse zijn in samenwerking met lokale partners hard aan het werk om in kaart te brengen wat de grootste behoeften zijn en welke acties we moeten ondernemen om de meest kwetsbaren te helpen.

Van Oost-Afrika tot Syrië, Jemen en vele andere landen: Oxfam werkt samen met partnerorganisaties om te reageren op noodsituaties en levens te redden. Uw donatie zal rechtstreeks worden toegewezen aan ons noodwerk, nu en in de toekomst, om snel te reageren op humanitaire crises en de getroffen bevolking te voorzien van drinkwater, voedsel, sanitaire voorzieningen en bescherming.

Mijn gift

Ik schenk eenmalig

Photo

  • verdeling van 160 liter drinkwater

  • basis voedselhulp voor 4 gezinnen gedurende 2 weken

  • verdeling van 10 hygiënekits (zeep, schoonmaakmiddel, waterzuiveringstabletten, …)

  • draagt bij aan een tijdelijk verblijf voor 8 personen

Waarom schenken?

Wanneer u op jaarbasis 40 euro of meer schenkt, dan hebt u recht op een fiscaal attest voor het totale bedrag van uw giften. Oxfam België verstuurt de attesten automatisch in de maand maart in het jaar na uw gift. Giften komen in aanmerking voor een belastingvermindering van 45% van het geschonken bedrag.

Oxfam België is lid van de Ethische Fondsenwerving vzw. U beschikt over een recht op informatie. Dit houdt in dat schenkers, vrijwilligers en personeelsleden tenminste jaarlijks op de hoogte gebracht worden van wat met de verworven fondsen gedaan werd.

Mijn gegevens

* Verplichte velden (deze gegevens zijn noodzakelijk om van uw fiscale aftrek te kunnen genieten)

Respecteren van uw privacy

Jouw gegevens zijn onmisbaar voor de verzending van je fiscaal attest.
Voor meer informatie over de verwerking van jouw gegevens, je rechten en hoe je ze kunt uitoefenen, nodigen wij je uit om onze Privacybeleid te lezen
Heb je het recht om je gegevens in te kijken, te wijzigen, te corrigeren en te verwijderen. Hiervoor kan je contact opnemen met:

Oxfam België (Oxfam-Solidariteit en Oxfam-Wereldwinkels/Fairtrade bundelen de krachten onder de naam Oxfam België)
Vier-Windenstraat 60
1080 Brussel
Tel:  02 501 67 33
Email : obe.fundraising@oxfam.org 

Zorgeloos schenken

Zeer veilige betalingen met behulp van de 256-bit SSL-coderingsmethode, de hoogste beveiligingsstandaard.

een betaling met Paypal

Ik bevestig met mijn kredietkaart

De veiligheidscode bestaat uit de 3 laatste cijfers op de keerzijde van uw bankkaart

Ik bevestig met Bancontact

Zorgeloos schenken

Net als bij andere humanitaire crises komen we ook in Marokko tegemoet aan de meest dringende behoeften. Jouw giften gaan naar het Oxfam-fonds voor Humanitaire Noodhulp en worden gebruikt waar de nood het hoogst is.

Deze website is 100% veilig.
Alle bankgegevens om de betaling te verwerken zijn gecodeerd met behulp van het SSL-protocol. Ze worden op geen enkele manier opgeslagen in onze systemen.
Het schenkersonthaal beantwoordt met plezier al je vragen. Aarzel niet om contactop te nemen via mail:obe.fundraising@oxfam.org